.:abg nuffnang duk sini:.

bloggua.Vs.guablog

kenalan yang busuk. opsss sorry.

.:nuffnang ads:.

Thursday, May 9, 2013

DIGI tawarkan smartphone hanya RM50

Assalamualaikum..

baru-baru ni DIGI menawarkan smartphone Alcatel One Touch Glory 2S pada harga hanya RM50 yang boleh dibeli menggunakan pakej komunikasi belia AKA rebat smartphone RM200. jadi bagi mereka yang belum guna rebat dan mahukan smartphone yang pada aku kualitinya agak bagus bolehlah guna pakej yang ditawarkan oleh DIGI ni.

kalau nak tahu boleh la rujuk page DIGI ikut link ni. 


apa yang menariknya dengan alcatel smartphone ni?

pada aku berbaloi untuk banyar RM50 dengan menggunakan rebat RM200 bawah pakej komunikasi belia. dengan hanya RM50 korang boleh dapat smartphone, dan pada aku alcatel one touch glory 2 ni boleh nak dikatakan setaraf dengan samsung galaxy Y. dan kalau dari segi fizikalnya saiz hp ni lebih kurang samsung ACE. 

dan yang penting alcatel ni bleh support android. jadi boleh la install wechat, wassup, viber, dll. 


untuk lokasi kedai DIGI berdekatan boleh ikut link ini. 

16 comments:

  1. Hye camne nk subscribe ye saya try cari tp xdpt la

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya xpasti jugak tu. sbb sy beli pon hari tu masa DIGI buat promotion kt UUM. :) mungkin awak bleh contact DIGI center kot.

      Delete
  2. Camne nak subscribe ye? saya cuba da tp xdpt laa
    boleh awak ajarkan saya x

    ReplyDelete
  3. adik kami dah beli...ada pro and con tentang smartphone RM50 ni, pro dia mmg betul murah, con dia pulak adalah slow....kalau banding dengan smartphone samsung, phone alcatel ni tersangat lah lambat..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin adik awak install application banyak sgt kot. sbb hp sy xde plak hang ke lembab ke. dan pada sy dia lg ok dari samsung galaxy y. :)

      Delete
  4. Sy dah gne fon ni..pd sy, sgt2 berbaloi dgn nilai rm50. Kira sgt puas hati. Lgpun di support dgn platform jelly bean 4.1..dah setara dgn smartphone rege ratus,ribu2 tu..kerajaan dah bg, gne je la..drp x gne, lg la tersangat rugi..pd sesape ske hp laju, canggih..hp ni x sesuai utk anda. Nak yg canggih, sila keluar modal lebih ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. sgt setuju dgn awak. tp pada sy dah sangat puas hati la. hp canggih beli mahal2 pon boleh rosak jgk. jd if yg murah ni, kalau rosak xde la rasa sgt rugi. hehe

      Delete
  5. Sy dah gne fon ni..pd sy, sgt2 berbaloi dgn nilai rm50. Kira sgt puas hati. Lgpun di support dgn platform jelly bean 4.1..dah setara dgn smartphone rege ratus,ribu2 tu..kerajaan dah bg, gne je la..drp x gne, lg la tersangat rugi..pd sesape ske hp laju, canggih..hp ni x sesuai utk anda. Nak yg canggih, sila keluar modal lebih ye!

    ReplyDelete
  6. Sy dah gne fon ni..pd sy, sgt2 berbaloi dgn nilai rm50. Kira sgt puas hati. Lgpun di support dgn platform jelly bean 4.1..dah setara dgn smartphone rege ratus,ribu2 tu..kerajaan dah bg, gne je la..drp x gne, lg la tersangat rugi..pd sesape ske hp laju, canggih..hp ni x sesuai utk anda. Nak yg canggih, sila keluar modal lebih ye!

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. kalau ikut pakej belia 1 malaysia tu. umur 21 tahun la. :) kalau nak tahu lebih lanjut bleh cek dekat website SKMM.

      Delete
  8. Puas hati x ?? Mmang harga Rm50 ?? X tambah2 ?? Brapa umur yg d prlukan utk bleh beli ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni bagi mugmerah mmg puas hati la kan. hehe. kalau ikut pakej belia 1 malaysia tu. umur 21 tahun la. :) kalau nak tahu lebih lanjut bleh cek dekat website SKMM.

      Delete

jom kongsi pendapat dengan mugmerah.

.:iklan nuffnang:.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...